EN

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Teşkilatının 60'ıncı kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Polis Genel Müdürü Kasım Kuni başkanlığındaki heyeti kabul etti

Fotoğraflar



Cumhurbaşkanı Ersin Tatar kabulde yaptığı konuşmada, Polis Teşkilatının 60. kuruluş yıl dönümünde Polis Genel Müdürü ve beraberindeki heyeti kabul etmekten memnuniyet duyduğunu belirtti. Polisin köklü geçmişe ve birikime sahip olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, İngiliz döneminde de önemli makamlarda bulunan Kıbrıs Türk polislerinin olduğuna değindi ve geçmişte hizmet veren tüm değerli polisleri yad etti.

KKTC’nin geleceği için Polis Teşkilatını güçlendirmenin, eksik kadroları tamamlamanın önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, tüm birimleriyle Polis Teşkilatına görevlerinde başarılar diledi. 

Polis Teşkilatının kuruluşunun 60. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Tatar’a ziyarette bulunduklarını ifade eden Kasım Kuni de konuşmasında, Polis Teşkilatının tüm personeliyle halkın güvenliğini sağlamak için 7/24 iş başında olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade etti. Tüm eksikliklerle ilgili Cumhurbaşkanı Tatar ile değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Kuni, tüm eksikliklere rağmen görevlerini yerine getirmeye devam ettiklerini vurguladı.